Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότεροι από 40 εκ. οι παίκτες του Rocket League

*
Το Rocket League αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για το πως ένας indie τίτλος περιορισμένου budget, μπορεί να αναρριχηθεί στην κορυφή των eSports. Η πορεία του ξεκίνησε το 2015 και πλέον είναι διαθέσιμο σε όλα τα κύρια formats. Προφανώς, μαζί με το εκπληκτικό gameplay, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που οι παίκτες του Rocket League είναι πλέον περισσότεροι από 40 εκατομμύρια παγκοσμίως. Πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκεται η Psyonix που βλέπει τους κόπους ετών να αποδίδουν επιτέλους καρπούς και ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η συνεχής τροφοδοσία του παιχνιδιού με νέο περιεχόμενο. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, του χρόνου τέτοια μέρα θα μιλάμε για ένα ακόμα ή περισσότερα ρεκόρ που θα έχει σπάσει το Rocket League.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*